Popis
Espresso směs East Africa
Prémiový výběr vysoce kvalitních afrických káv. Jedná se o směs více druhů (5) arabik z Jižní Ameriky a 2 druhů z Jižní Afriky - konkrétně z Keni a Ethiopie. U této kávy se používá úplně odlišný způsob přípravy. Proces probíhá tak, že jednotlivé druhy zrn jsou před samotným smícháním extra praženy. Při pražení se střídavě zahřívají zrna. Každé z nich je praženo jinak a tím pádem má i odlišnou chuť. Rodí se zde naprosto originální směs chutí, které se navzájem doplňují a tvoří tak perfektní kompaktní celek.
Chuť směsi East Africa Espresso
Bohatá citrusová chuť s tóny čokolády a kandovaných červených bobulí. Rozeznat lze i příchuť broskví.
Skvělá vyvážená chuť s mírnou až střední kyselostí a středně intenzivní chutí.
Složení
100% káva arabika
JAK KÁVU PŘIPRAVIT ?
Kávu namelte na požadovanou hrubost vyhovující vámi zvolené přípravě kávy. Na porci kávy použijte alespoň 1,5 - 2 kávové lžičky (7g) mleté kávy. Kávu zalijte vodou o teplotě cca 95°C.
JAK KÁVU SKLADOVAT ?
O tomto tématu si přečtěte > Zde <
Druh kávy | 100% Arabica, Směs |
Káva podle stupně kyselosti | Káva s nízkou kyselostí, Káva střední kyselosti |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.