Popis
bio čokoláda peru bagua nativo 81% - Single origin
Čokoláda Bagua Nativo je vyrobena z jedné z nejstarší a nejkvalitnější odrůdy kakaovníku Criollo. Jedna z variant tohoto vzácného kakaovníku se pěstuje v tajuplné amazonské části Peru, v oblasti Bagua. Péči o kakaové boby stále zajišťují místní obyvatelé. Ti kakaovníky pěstují v souladu s přírodou, výsledkem je tak zcela BIO organická čokoláda. Čokoláda se zlehka doplňuje bio třtinovým cukrem, což zdokonalí její přirozenou chuť.
Použití
81% čokoládu Peru Bagua Nativo si můžete nechat pomalu rozpouštět na jazyku. Nebo si ji rozpustit v mléce a získat tak jedinečný nápoj. Jak nastartovat den? Obilninovou kaší s ovocem, oříšky a čokoládovými pecičkami Bagua. Čokoládu můžete využít i při pečení sušenek či dezertů a rovněž kombinace s alkoholem je nebeským požitkem. Tyto čokoládové pecky prostě musíte vyzkoušet!
Složení
bio kakaová hmota* (Peru 51,97%), bio třtinový cukr*, bio kakaové máslo*, bio kakaový prášek s nízkým obsahem tuku*, bio vanilkový extrakt*. *Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 2405 kJ / 580 kcal |
Tuky | 44,7 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 25,9 g |
Sacharidy | 27,7 g |
z toho cukry | 18,1 g |
Bílkoviny | 10,8 g |
Sůl | 0 g |
Země původu / Vyrobeno
Peru / Itálie
Vlastnosti | BIO |
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.