Máme pro vás skvělou zprávu! Nyní doprava s PPL již od 29 Kč na všechny vaše objednávky! Ale pozor, čas běží a 30.4. je tu dřív, než si myslíte. Nechte se unést nákupní horečkou a ušetřete na dopravě, než bude pozdě!
 

Topnatur Směs na pečení Low carb 250 g

 

Univerzální instantní směs na pečení s xylitolem. Bezlepková směs splňující podmínky LOW CARB stravování.

PALM, GLUTEN, GMO_1

 

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
29.4.2024
118 Kč / ks
105 Kč bez DPH
   
Značka Topnatur
Kategorie Směsi na pečení
 

směs na low carb Pečení

Láká Vás zdravé mlsání s nízkým obsahem sacharidů? Chcete si upéct bábovku, muffiny, dort nebo bublaninu a zároveň dodržovat nízkosacharidovou LOW CARB dietu? Vyzkoušejte univerzální instantní směs na pečení, kterou zvládne připravit i začátečník. 

Důležitou složkou směsi je psyllium - 100% rostlinná vláknina, která udržuje naše trávení v harmonii.

Návod k přípravě: Nejprve si rozehřejte troubu na 170 °C. Do mísy rozbijte 4 vejce, přidejte 5 polévkových lžic oleje a promíchejte. Poté nasypte do mísy univerzální směs na pečení. Směs promíchejte s vejci a olejem a přidejte do již vytvořeného těsta 100 ml horké vody a znovu zamíchejte. Směs použijte podle přiložených receptů (muffiny, bublanina, bábovka..) a pečte 40-45 min 170 ° C. Po dopečení vytáhněte směs z trouby a nechte vychladnout.

Složení

Mandlová mouka, kokosová mouka, xylitol, plnotučné mléko, bramborová vláknina, kypřící látky: vinný kámen (hydrogenvinan draselný), hydrogenuhličitan sodný; psyllium, stabilizátor: xantanová guma, aroma.

Výživové údaje na 100 g
Energie 1635 kJ / 393 kcal
Tuky 25 g
    z toho nasycené mastné kyseliny 6,2 g
Sacharidy 35 g
    z toho cukry 10,5 g
    z toho polyalkoholy (xylitol) 20 g
Vláknina 18 g
Bílkoviny 15 g
Sůl 0,2 g

Skladování

Skladujte při teplotě do 24°C a v relativní vlhkosti vzduchu do 70%.

Upozornění

Xylitol: nadměrná konzumace může mít projímavé účinky.

Země původu

Česká republika


 

Vlastnosti Bez lepku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: