Popis
směs na low carb chléb s parmazánem a suenými rajčaty
Jedinečná směs na výrobu bezlepkového rajčatového chleba s parmazánem a s nízkým obsahem sacharidů a cukrů (LOW CARB). Díky naší bezlepkové směsi dokáže sýrový bochník chleba upéct i začátečník. Naše směs obsahuje vyvážený poměr všech oblíbených Low carb potravin. Chléb lze upéct i v domácí pekárně.
- Přidáte pouze polotučný tvaroh z vaničky a vejce.
- Rychlá a jednoduchá příprava.
- Nejedná se o žádnou náhražku parmezánu, ale jde o opravdový sýr.
- Vysoký obsah vlákniny.
- Hmotnost chleba po upečení při dodržení návodu je cca 150 g
Návod k přípravě: Rozšlehejte dvě vejce s polotučným tvarohem ve vaničce (125 g - polovina obsahu vaničky), přidejte obsah balení a důkladně promíchejte. Směs nechte 10 minut odležet a poté vytvarujte jeden bochánek. Umístěte na plech s pečícím papírem a vložte do předehřáté trouby na 180 °C, po cca patnácti minutách snižte teplotu na 160 °C. Celková doba pečení je padesát minut. Poté vyjměte z trouby, uložte bochníček na utěrku a nechte zcela vychladnout. Chléb lze upéct i v domácí pekárně.
Složení
sýr parmezán v prášku, směs semínek v různém poměru: slunečnice, dýně loupaná, lněné semínko hnědé, lněné semínko zlaté, sezam, lněná mouka zlatá, psyllium, mandlová mouka, rajčata sušená (rajčata, sůl), bezfosfátový kypřící prášek s vinným kamenem, lahůdkové droždí, rajčatový prášek, pažitka, kmín drcený.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 1679 kJ / 406 kcal |
Tuky | 27 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 7,7 g |
Sacharidy | 13 g |
z toho cukry | 4,1 g |
Vláknina | 18 g |
Bílkoviny | 29 g |
Sůl | 3,47 g |
Skladování
Skladujte na suchém a tmavém místě.
Země původu
Česká republika
Vlastnosti | Bez lepku |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.